hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    lOSOS PO tOSKÁNSKU (1).JPGlOSOS PO tOSKÁNSKU (3).JPGlOSOS PO tOSKÁNSKU (2).JPG
    • lOSOS PO tOSKÁNSKU (1).JPG
    • lOSOS PO tOSKÁNSKU (3).JPG
    • lOSOS PO tOSKÁNSKU (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Lososa naporcujeme a jednotlivé porce osolíme a opepříme z obou stran. Zapékací pekáč vymažeme máslem a vložíme do něj porce ryby. Jednotlivé porce lososa poprášíme olivovým olejem. Lososa pečeme v zakrytém pekáči v troubě předehřáté na 200 stupňů 35 minut (dle velkosti porcí). 2 - Mezitím si připravíme omáčku k rybě. Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli s česnekem nakrájeným na plátky. Česnek rozhodně nesmí zhnědnout. Přilijte 300 ml vývaru, přidejte napůlená rajčata a vařte pod pokličkou 15 minut. Dle potřeby dolévejte vývar. Dle chuti přidejte sůl a pepř. Přidejte pokrájený špenát, stáhněte plamen na polovinu a povařte ještě 5 minut. Nakonec omáčku zjemněte kysanou smetanou, vše důkladně promíchejte a omáčka je hotová. Na talíři rybu přelijte omáčkou se špenátem. Přílohu zvolte dle vlastní volby. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz