Postup
1 - Rybí maso namixujeme co nejvíce na kaši, přidáme všechny ostatní předepsané suroviny a vše důkladně promícháme. 2 - Z předepsaných surovin si vytvoříme těsto. Jako většina těst na těstoviny i toto je těsto tuhé. Za pomoci strojku na těstoviny vytvoříme tenké pláty, které následně plníme rybí směsí. Rajčata klasicky pasírujeme nebo je můžete koupit již připravená, to ale moc velká chuťovka není. Jestliže mám někdy pocit, že se u nás prodávají rajčata druhu kyseláč, pak nevím co to dávají do těch sklenic. 3 - Pasírovaná rajčata vložíme do hrnce, přidáme sůl, olivový olej a vše prohřejeme. Rybí balíčky vaříme v osoleném rybím vývaru 7 - 8 minut. Na talíři balíčky přelijeme omáčkou a posypeme čerstvou petrželkou a parmazánem. Dobrou chuť.