Postup
1 - Ryby očistíme, zbavíme ploutví a vyndáme jim páteř. U mořských ryb je to rychlovka. Takto připravené filety z obou stran lehce posolíme, každou filetu přeložíme tak jako by byla celá ryba (haha) a vložíme do zapékacího pekáče vymazaného máslem. 2 - Na pánvi zpěníme na másle na drobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a papriku, zeleninu promícháme a lehce osolíme. Plamen stáhneme na polovinu a vaříme za občasného promíchání pod pokličkou 5 minut. Potom přidáme na půlky rozkrojená cherry rajčata, vše znovu promícháme a povaříme ještě 3 minuty. 3 - Směs rozložíme na hejky, na směs rozetřeme kysanou smetanu a rovnoměrně posypeme parmazánem. Potom vše posypeme nasekanou petrželkou a strouhankou z toastů. Zapékací mísu zakryjte alobalem a pečte v troubě předehřáté na 200 stupňů 30 minut. Takto připraveného hejka podávejte bez přílohy nebo s bramborem. Dobrou chuť.