hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    HEJK CHICAGO (1).JPGHEJK CHICAGO (4).JPGHEJK CHICAGO (3).JPG
    • HEJK CHICAGO (1).JPG
    • HEJK CHICAGO (4).JPG
    • HEJK CHICAGO (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Ryby očistíme, zbavíme ploutví a vyndáme jim páteř. U mořských ryb je to rychlovka. Takto připravené filety z obou stran lehce posolíme, každou filetu přeložíme tak jako by byla celá ryba (haha) a vložíme do zapékacího pekáče vymazaného máslem. 2 - Na pánvi zpěníme na másle na drobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a papriku, zeleninu promícháme a lehce osolíme. Plamen stáhneme na polovinu a vaříme za občasného promíchání pod pokličkou 5 minut. Potom přidáme na půlky rozkrojená cherry rajčata, vše znovu promícháme a povaříme ještě 3 minuty. 3 - Směs rozložíme na hejky, na směs rozetřeme kysanou smetanu a rovnoměrně posypeme parmazánem. Potom vše posypeme nasekanou petrželkou a strouhankou z toastů. Zapékací mísu zakryjte alobalem a pečte v troubě předehřáté na 200 stupňů 30 minut. Takto připraveného hejka podávejte bez přílohy nebo s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz