hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    HEJK CHICAGO (1).JPGHEJK CHICAGO (4).JPGHEJK CHICAGO (3).JPG
    • HEJK CHICAGO (1).JPG
    • HEJK CHICAGO (4).JPG
    • HEJK CHICAGO (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Ryby očistíme, zbavíme ploutví a vyndáme jim páteř. U mořských ryb je to rychlovka. Takto připravené filety z obou stran lehce posolíme, každou filetu přeložíme tak jako by byla celá ryba (haha) a vložíme do zapékacího pekáče vymazaného máslem. 2 - Na pánvi zpěníme na másle na drobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a papriku, zeleninu promícháme a lehce osolíme. Plamen stáhneme na polovinu a vaříme za občasného promíchání pod pokličkou 5 minut. Potom přidáme na půlky rozkrojená cherry rajčata, vše znovu promícháme a povaříme ještě 3 minuty. 3 - Směs rozložíme na hejky, na směs rozetřeme kysanou smetanu a rovnoměrně posypeme parmazánem. Potom vše posypeme nasekanou petrželkou a strouhankou z toastů. Zapékací mísu zakryjte alobalem a pečte v troubě předehřáté na 200 stupňů 30 minut. Takto připraveného hejka podávejte bez přílohy nebo s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz