hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    lOSOS PO cLERMONTSKU (7).JPGlOSOS PO cLERMONTSKU (6).JPG
    • lOSOS PO cLERMONTSKU (7).JPG
    • lOSOS PO cLERMONTSKU (6).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Lososa naporcujeme. Záleží v jaké podobě jsme lososa koupili. Pokud máte celého lososa, zbavte ho ploutví a vyndejte mu páteř. Jde to snadno. Takto vytvořený filet nakrájíme na jednotlivé porce a osolíme. V hrnci na másle zpěníme na drobno nakrájenou šalotku. Přidáme 3 až 4 naběračky zeleninového vývaru a přidáme hrášek a dle chuti sůl. Přivedeme vše k varu a dusíme hrášek cca 10 - 12 minut. Potom přidáme kysanou smetanu a vložíme do vývaru ryby, dle potřeby přilijeme zeleninový vývar. Plamen stáhneme na polovinu a dusíme porce ryby pod pokličkou 12 minut. Tahle úprava lososa je nejen chutná, ale i snadná a rychlá. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz