hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    lOSOS PO cLERMONTSKU (7).JPGlOSOS PO cLERMONTSKU (6).JPG
    • lOSOS PO cLERMONTSKU (7).JPG
    • lOSOS PO cLERMONTSKU (6).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Lososa naporcujeme. Záleží v jaké podobě jsme lososa koupili. Pokud máte celého lososa, zbavte ho ploutví a vyndejte mu páteř. Jde to snadno. Takto vytvořený filet nakrájíme na jednotlivé porce a osolíme. V hrnci na másle zpěníme na drobno nakrájenou šalotku. Přidáme 3 až 4 naběračky zeleninového vývaru a přidáme hrášek a dle chuti sůl. Přivedeme vše k varu a dusíme hrášek cca 10 - 12 minut. Potom přidáme kysanou smetanu a vložíme do vývaru ryby, dle potřeby přilijeme zeleninový vývar. Plamen stáhneme na polovinu a dusíme porce ryby pod pokličkou 12 minut. Tahle úprava lososa je nejen chutná, ale i snadná a rychlá. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz