hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hej z Calle Bajamar  (1).JPGHej z Calle Bajamar  (2).JPG
    • Hej z Calle Bajamar  (1).JPG
    • Hej z Calle Bajamar  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hejky očistíme, odřízneme jim ploutve a vyndáme páteř. U mořských ryb je to snadné. Takto připravené filety osolíme a nakrájíme na kostky. Na másle zpěníme cibuli nakrájenou na drobno a chilli papričku nakrájenou také na drobno. Potom přidáme na kostičky nakrájené papriky, tabasco, dle chuti osolíme, vše promícháme a povaříme ještě 1 minutu. Vše zalijeme 300 ml vývaru, přidáme na kolečka nakrájené olivy, mírně stáhneme plamen a dusíme pod pokličkou 7 minut. 2 - Přidáme na kostky nakrájení hejky, vše důkladně promícháme, přilijeme tolik vývaru aby byl asi bříško palce nad rybami. Dusíme na mírně staženém plameni 7 minut. Mořské ryby není nutno dusit dlouho, takže 7 minut je ok. Nakonec přidáme kuskus, vše důkladně promícháme a necháme pod pokličkou dojít 10 minut. Hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz