Postup
1 - Hejky očistíme, odřízneme jim ploutve a vyndáme páteř. U mořských ryb je to snadné. Takto připravené filety osolíme a nakrájíme na kostky. Na másle zpěníme cibuli nakrájenou na drobno a chilli papričku nakrájenou také na drobno. Potom přidáme na kostičky nakrájené papriky, tabasco, dle chuti osolíme, vše promícháme a povaříme ještě 1 minutu. Vše zalijeme 300 ml vývaru, přidáme na kolečka nakrájené olivy, mírně stáhneme plamen a dusíme pod pokličkou 7 minut. 2 - Přidáme na kostky nakrájení hejky, vše důkladně promícháme, přilijeme tolik vývaru aby byl asi bříško palce nad rybami. Dusíme na mírně staženém plameni 7 minut. Mořské ryby není nutno dusit dlouho, takže 7 minut je ok. Nakonec přidáme kuskus, vše důkladně promícháme a necháme pod pokličkou dojít 10 minut. Hotovo. Dobrou chuť.