hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hej z Calle Bajamar  (1).JPGHej z Calle Bajamar  (2).JPG
    • Hej z Calle Bajamar  (1).JPG
    • Hej z Calle Bajamar  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hejky očistíme, odřízneme jim ploutve a vyndáme páteř. U mořských ryb je to snadné. Takto připravené filety osolíme a nakrájíme na kostky. Na másle zpěníme cibuli nakrájenou na drobno a chilli papričku nakrájenou také na drobno. Potom přidáme na kostičky nakrájené papriky, tabasco, dle chuti osolíme, vše promícháme a povaříme ještě 1 minutu. Vše zalijeme 300 ml vývaru, přidáme na kolečka nakrájené olivy, mírně stáhneme plamen a dusíme pod pokličkou 7 minut. 2 - Přidáme na kostky nakrájení hejky, vše důkladně promícháme, přilijeme tolik vývaru aby byl asi bříško palce nad rybami. Dusíme na mírně staženém plameni 7 minut. Mořské ryby není nutno dusit dlouho, takže 7 minut je ok. Nakonec přidáme kuskus, vše důkladně promícháme a necháme pod pokličkou dojít 10 minut. Hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz