hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    losos po aténsku (3).JPGlosos po aténsku (1).JPG
    • losos po aténsku (3).JPG
    • losos po aténsku (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Lososa naporcujeme, osolíme a v misce si z předepsaných surovin připravíme marinádu. Marinádou důkladně potřeme porce ryby a necháme je 2 hodiny marinovat v lednici v pekáčku, který zakryjeme potravinářskou folií. 2 - Na dno zapékacího pekáče rozložíme plátky citronu a červenou cibuli. Tu nejprve rozpůlíme a potom nakrájíme na měsíčky, které v ruce lehce rozmělníme na proužky. Na tuto podestýlku položíme marinované ryb. Troubu předehřejeme na 190 stupňů, pekáč zakryjeme alobalem a pečeme 40 minut. 3 - Mezitím si připravíme zeleninový posyp. Cherry rajčata nakrájíme na půlky, okurku na kostičky, olivy na kolečka a cibuli na měsíčky. Přidáme nasekaný kopr a sýr nakrájený na kostičky. Pokud chcete můžete zeleninu lehce osolit, ale balkánský sýr bývá obvykle slaný dost. Vše důkladně promícháme. Na talíři posypeme rybu zeleninovým posypem. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu








  • Na zeleninový posyp









  • Ostatní







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz