hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    losos po aténsku (3).JPGlosos po aténsku (1).JPG
    • losos po aténsku (3).JPG
    • losos po aténsku (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Lososa naporcujeme, osolíme a v misce si z předepsaných surovin připravíme marinádu. Marinádou důkladně potřeme porce ryby a necháme je 2 hodiny marinovat v lednici v pekáčku, který zakryjeme potravinářskou folií. 2 - Na dno zapékacího pekáče rozložíme plátky citronu a červenou cibuli. Tu nejprve rozpůlíme a potom nakrájíme na měsíčky, které v ruce lehce rozmělníme na proužky. Na tuto podestýlku položíme marinované ryb. Troubu předehřejeme na 190 stupňů, pekáč zakryjeme alobalem a pečeme 40 minut. 3 - Mezitím si připravíme zeleninový posyp. Cherry rajčata nakrájíme na půlky, okurku na kostičky, olivy na kolečka a cibuli na měsíčky. Přidáme nasekaný kopr a sýr nakrájený na kostičky. Pokud chcete můžete zeleninu lehce osolit, ale balkánský sýr bývá obvykle slaný dost. Vše důkladně promícháme. Na talíři posypeme rybu zeleninovým posypem. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu








  • Na zeleninový posyp









  • Ostatní







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz