hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    mořská ryba na tymiánu po řecku (2).JPGmořská ryba na tymiánu po řecku (1).JPG
    • mořská ryba na tymiánu po řecku (2).JPG
    • mořská ryba na tymiánu po řecku (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Ryby očistíme, vyndáme páteř, což je u hejka snadné a filety osolíme. Dno zapékací mísy pomažeme olivovým olejem. Na dno potom rozložíme rajčata nakrájená na kolečka a na střed pekáče rozložíme 4 - 5 koleček citronu. Na tuto podestýlku rozložíme rybí filety, které lehce opepříme a následně posypeme tymiánem. Nakonec na každou filetu nalijeme trošku olivového oleje. Mezi filety vložíme celé stroužky česneku. Rybu pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů v nezqkrytém pekáči 30 - 35 minut. Podávejte ideálně s chlebem pita. Rybu můžete servírovat také s bramborem nebo bramborovou kaší. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz