hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pstruh po hostivarsku (5).JPGpstruh po hostivarsku (1).JPG
    • pstruh po hostivarsku (5).JPG
    • pstruh po hostivarsku (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhy očistíme, odřízneme hlavy a ploutve a vyndáme páteř. U pstruha to jde lehce, nebojte se toho. V sekáčku nasekáme na kaši všechny suroviny na pastu. Pstruhy nejprve lehce osolíme a potom je potřeme pastou. Pstruhy uzavřeme, lehce posolíme i seshora a navrch každého kusu dáme šupinku másla. 2 -Pstruhy vložíme do pekáče, který lehce podlijeme vodou, kterou jsme vyčistili sekáček. Pekáč zakryjeme alobalem a pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 35 minut. 3 - Rajčatům odřízneme bubáky a nasekáme je v sekáčku na kaši. Tuto kašičku vlijeme do hrnce, přidáme ocet, tabasco, mletou papriku a trochu soli. Vše důkladně promícháme. Přidáme na nudličky nakrájené papriky, znovu vše promícháme a povaříme pod pokličkou 7 minut. Šťávu vypečenou ze pstruha slijeme do této omáčky a opět ji důkladně promícháme. Omáčka je hotová. Na talíři rozložte papriky a omáčku před pstruha. Podávejte s bramborem vařeným ve slupce. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na pastu







  • Na omáčku









  • Ostatní







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz