Postup
1 - Pstruhy očistíme, odřízneme hlavy a ploutve a vyndáme páteř. U pstruha to jde lehce, nebojte se toho. V sekáčku nasekáme na kaši všechny suroviny na pastu. Pstruhy nejprve lehce osolíme a potom je potřeme pastou. Pstruhy uzavřeme, lehce posolíme i seshora a navrch každého kusu dáme šupinku másla. 2 -Pstruhy vložíme do pekáče, který lehce podlijeme vodou, kterou jsme vyčistili sekáček. Pekáč zakryjeme alobalem a pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 35 minut. 3 - Rajčatům odřízneme bubáky a nasekáme je v sekáčku na kaši. Tuto kašičku vlijeme do hrnce, přidáme ocet, tabasco, mletou papriku a trochu soli. Vše důkladně promícháme. Přidáme na nudličky nakrájené papriky, znovu vše promícháme a povaříme pod pokličkou 7 minut. Šťávu vypečenou ze pstruha slijeme do této omáčky a opět ji důkladně promícháme. Omáčka je hotová. Na talíři rozložte papriky a omáčku před pstruha. Podávejte s bramborem vařeným ve slupce. Dobrou chuť.