hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pstruh po hostivarsku (5).JPGpstruh po hostivarsku (1).JPG
    • pstruh po hostivarsku (5).JPG
    • pstruh po hostivarsku (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhy očistíme, odřízneme hlavy a ploutve a vyndáme páteř. U pstruha to jde lehce, nebojte se toho. V sekáčku nasekáme na kaši všechny suroviny na pastu. Pstruhy nejprve lehce osolíme a potom je potřeme pastou. Pstruhy uzavřeme, lehce posolíme i seshora a navrch každého kusu dáme šupinku másla. 2 -Pstruhy vložíme do pekáče, který lehce podlijeme vodou, kterou jsme vyčistili sekáček. Pekáč zakryjeme alobalem a pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 35 minut. 3 - Rajčatům odřízneme bubáky a nasekáme je v sekáčku na kaši. Tuto kašičku vlijeme do hrnce, přidáme ocet, tabasco, mletou papriku a trochu soli. Vše důkladně promícháme. Přidáme na nudličky nakrájené papriky, znovu vše promícháme a povaříme pod pokličkou 7 minut. Šťávu vypečenou ze pstruha slijeme do této omáčky a opět ji důkladně promícháme. Omáčka je hotová. Na talíři rozložte papriky a omáčku před pstruha. Podávejte s bramborem vařeným ve slupce. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na pastu







  • Na omáčku









  • Ostatní







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz