hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kapr starosty Humpála (2).JPGKapr starosty Humpála (1).JPG
    • Kapr starosty Humpála (2).JPG
    • Kapr starosty Humpála (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kapra osolíme, opepříme (pro lepší prosolení můžete porce nechat několik hodin v lednici) a krátce z obou stran osmahneme na oleji. Přilijeme víno, stáhneme plamen a dusíme 15 minut. 2 - V druhém hrnci osmahneme cibulku, přidáme na tenko pokrájené žampiony, na kroužky nakrájenou papriku a na kolečka nakrájená rajčata, zalijeme 150 ml vody a dusíme 15-20 minut. Po deseti minutách dušení přidáme kečup,stáhneme plamen a dodusíme. Kapra polijeme šťávou z dušení a ozdobíme zeleninovou směsí. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz