Postup
1 - Pokud máte celou rybu nebo ryby, nejdříve odřízněte hlavy a ploutve a vyndejte páteř. U mořských ryb to jde jednoduše. Rybu z obou stran lehce osolte. 2 - Filety nakrájíme na menší kousky a vložíme je do mísy. Přidáme česnek, zázvor, chilli papričky nakrájené na menší kousky a sojovou omáčku. Vše dobře promícháme a necháme marinovat přesně tak dlouho, než se nám udělá v rýžovaru jasmínová rýže. 3 - Porce masa rozložíme na alobal a povrch pokladem 4 - 5 listy pak choi. 1 - Pokud máte celou rybu nebo ryby, nejdříve odřízněte hlavy a ploutve a vyndejte páteř. U mořských ryb to jde jednoduše. rybu z obou stran lehce osolte. 2 - Filety nakrájíme na menší kousky a vložíme je do mísy. Přidáme česnek, zázvor, chilli papričky nakrájené na menší kousky a sojovou omáčku. Vše dobře promícháme a necháme marinovat přesně tak dlouho, než se nám udělá v rýžovaru jasmínová rýže. 3 - Porce masa rozložíme na alobal a povrch pokladem 4 - 5 listy pak choi. Vytvoříme balíček, který však necháme s vrchu trochu otevřený. Do hrnce s vroucí vodou vložíme pařák na kterém povaříme rybu v balíčku 15 minut. Hotovo. Podávejte s jasmínovou rýží. Dobrou chuť.