hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pstruh po alsasku (6).JPGPstruh po alsasku (5).JPG
    • Pstruh po alsasku (6).JPG
    • Pstruh po alsasku (5).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhy zbavíme hlav, ploutví a vyndáme jim páteř, jde to lehce. Filety potom z obou stran osolíme a opepříme. Šalotku nakrájíme na drobno, žampiony nastrouháme na plátky, lehce osolíme, dobře promícháme a vložíme do máslem vymazaného pekáčku. na tuto podestýlku vložíme pstruhy a pekáč zakryjeme alobalem, lehce potřeným máslem. Pstruhy pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 30 - 35 minut, dle velikosti porcí. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz