hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kapr pečený na lehké podestýlce se žampiony (1).JPGkapr pečený na lehké podestýlce se žampiony (2).JPG
    • kapr pečený na lehké podestýlce se žampiony (1).JPG
    • kapr pečený na lehké podestýlce se žampiony (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kapra naporcujeme, osolíme, opepříme a necháme ideálně přes noc v lednici aby se sůl dostala do masa. Do zapékací mísy, kterou lehce vytřeme máslem, vložíme na kroužky nastrouhanou cibuli, prolisovaný česnek a víno, vše dobře promícháme. Na tuto lehkou podestýlku rozložíme na čtverečky nakrájené žampiony a porce kapra. Na každou porci kapra vložíme hoblinku másla. Pekáč překryjeme alobalem a pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 30 -35 minut, dle velikosti porcí. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz