hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kapr na modro (2).JPGKapr na modro (1).JPG
    • Kapr na modro (2).JPG
    • Kapr na modro (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kořenovou zeleninu nakrájíme na struhadle na tenká kolečka ,cibuli také nakrájíme na kolečka. S kořením a octem uvedeným v popisu na vývar dáme vařit do papiňáku. Uvařeného vývaru by mělo být tolik aby stačil na zalití kapra v hrnci. 2-Porce kapra vložíme do hrnce a přelijeme ho vývarem jenom tak aby se dusil. Kapr se ve vývaru musí vařit takzvaně táhle, tedy ne na plný kotel..plamen tedy stáhneme a za mírného varu dusíme 12 minut. 3-V menším hrnci krátce 3 minuty povaříme ocet s cukrem. Z vývaru vyndáme porce kapra,které polijeme horkou octovou zálivkou. Servírujeme se zeleninou z vývaru,přidejte také pár lžic vývaru. Podávejte s chlebem nebo bramborem.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar











  • Na polití kapra






  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz