hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kapr na modro (2).JPGKapr na modro (1).JPG
    • Kapr na modro (2).JPG
    • Kapr na modro (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kořenovou zeleninu nakrájíme na struhadle na tenká kolečka ,cibuli také nakrájíme na kolečka. S kořením a octem uvedeným v popisu na vývar dáme vařit do papiňáku. Uvařeného vývaru by mělo být tolik aby stačil na zalití kapra v hrnci. 2-Porce kapra vložíme do hrnce a přelijeme ho vývarem jenom tak aby se dusil. Kapr se ve vývaru musí vařit takzvaně táhle, tedy ne na plný kotel..plamen tedy stáhneme a za mírného varu dusíme 12 minut. 3-V menším hrnci krátce 3 minuty povaříme ocet s cukrem. Z vývaru vyndáme porce kapra,které polijeme horkou octovou zálivkou. Servírujeme se zeleninou z vývaru,přidejte také pár lžic vývaru. Podávejte s chlebem nebo bramborem.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar











  • Na polití kapra






  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz