hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kapr na balkánský způsob (3).JPGKapr na balkánský způsob (2).JPG
    • Kapr na balkánský způsob (3).JPG
    • Kapr na balkánský způsob (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kapra nejprve osolíme a pokud chceme mít maso dobře prosolené necháme ho alespoň 1/2 dne v lednici odpočinout. Před vařením si nejprve připravíme všechny suroviny. Rajčata nakrájejte na kolečka a dejte do samostatného hrnce, zalijete trochou vody. Papriku a houby nakrájejte na tenké plátky. 2 - Rajčata poduste a míchejte dokud nezměknou, potom je ručním mixérem rozmixujte a prozatím je již nevařte. Porce kapra krátce osmahneme z obou stran a vyndáme na talíř. Do oleje ve kterém jsme osmahli kapra přidáme cibuli a 2 minutky osmahneme. Přidáme na plátky nakrájené žampiony,promícháme a smažíme asi 3 minuty. Houby se nám poměrně rychle zmenší,tak se nebojte, že jich tam dáváte hodně. Nakonec přidáme papriku, znovu promícháme a přilijeme rajčatovou šťávu a víno dosolte, jemně opepřete, přidejte cukr a ocet a 10 minut dusíme. 3-Nakonec vše dáme zapéct do trouby předehřáté na 200 stupňů na 20 minut. Podávejte s bramborem.Je to skutečná pochoutka. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz