hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kapr na balkánský způsob (3).JPGKapr na balkánský způsob (2).JPG
    • Kapr na balkánský způsob (3).JPG
    • Kapr na balkánský způsob (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kapra nejprve osolíme a pokud chceme mít maso dobře prosolené necháme ho alespoň 1/2 dne v lednici odpočinout. Před vařením si nejprve připravíme všechny suroviny. Rajčata nakrájejte na kolečka a dejte do samostatného hrnce, zalijete trochou vody. Papriku a houby nakrájejte na tenké plátky. 2 - Rajčata poduste a míchejte dokud nezměknou, potom je ručním mixérem rozmixujte a prozatím je již nevařte. Porce kapra krátce osmahneme z obou stran a vyndáme na talíř. Do oleje ve kterém jsme osmahli kapra přidáme cibuli a 2 minutky osmahneme. Přidáme na plátky nakrájené žampiony,promícháme a smažíme asi 3 minuty. Houby se nám poměrně rychle zmenší,tak se nebojte, že jich tam dáváte hodně. Nakonec přidáme papriku, znovu promícháme a přilijeme rajčatovou šťávu a víno dosolte, jemně opepřete, přidejte cukr a ocet a 10 minut dusíme. 3-Nakonec vše dáme zapéct do trouby předehřáté na 200 stupňů na 20 minut. Podávejte s bramborem.Je to skutečná pochoutka. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz