Postup
1 - Kapra nejprve osolíme a pokud chceme mít maso dobře prosolené necháme ho alespoň 1/2 dne v lednici odpočinout. Před vařením si nejprve připravíme všechny suroviny. Rajčata nakrájejte na kolečka a dejte do samostatného hrnce, zalijete trochou vody. Papriku a houby nakrájejte na tenké plátky. 2 - Rajčata poduste a míchejte dokud nezměknou, potom je ručním mixérem rozmixujte a prozatím je již nevařte. Porce kapra krátce osmahneme z obou stran a vyndáme na talíř. Do oleje ve kterém jsme osmahli kapra přidáme cibuli a 2 minutky osmahneme. Přidáme na plátky nakrájené žampiony,promícháme a smažíme asi 3 minuty. Houby se nám poměrně rychle zmenší,tak se nebojte, že jich tam dáváte hodně. Nakonec přidáme papriku, znovu promícháme a přilijeme rajčatovou šťávu a víno dosolte, jemně opepřete, přidejte cukr a ocet a 10 minut dusíme. 3-Nakonec vše dáme zapéct do trouby předehřáté na 200 stupňů na 20 minut. Podávejte s bramborem.Je to skutečná pochoutka. Dobrou chuť.