hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    jičínský pstruh po husarsku (1).JPGjičínský pstruh po husarsku (6).JPGjičínský pstruh po husarsku (2).JPGjičínský pstruh po husarsku (4).JPGjičínský pstruh po husarsku (5).JPG
    • jičínský pstruh po husarsku (1).JPG
    • jičínský pstruh po husarsku (6).JPG
    • jičínský pstruh po husarsku (2).JPG
    • jičínský pstruh po husarsku (4).JPG
    • jičínský pstruh po husarsku (5).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhy očistíme, ořízneme jim ploutve a vyndáme páteř což jde velmi lehce, pstruhy pak osolíme, opepříme a zatím necháme v chladničce odležet. Na másle zpěníme na drobno nakrájené cibule. Připravíme si nádivku ze strouhanky, mléka, vejce, nasekané petrželky a 1 lžíce rozpuštěného másla a přidáme jednu lžíci na másle upravené cibule. Nádivkou potřeme jednu část pstruha a druhou částí ji přikryjeme. Nádivka není tekutá, není tedy potřeby pstruha různě převazovat apod. 2 - Do zapékacího pekáče rozložíme zbytek cibule, položíme na ní pstruhy, které přelijeme vínem a na každého položíme malý plátek másla. Ryby nakonec lehce podlijeme vodou, pekáč zakryjeme alobalem a ryby pečeme v troubě předehřáté na 190 stupňů 25 - 30 minut. Běhen pečení ryby alespoň jednou přelijeme výpekem. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz