hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    jičínský pstruh po husarsku (1).JPGjičínský pstruh po husarsku (6).JPGjičínský pstruh po husarsku (2).JPGjičínský pstruh po husarsku (4).JPGjičínský pstruh po husarsku (5).JPG
    • jičínský pstruh po husarsku (1).JPG
    • jičínský pstruh po husarsku (6).JPG
    • jičínský pstruh po husarsku (2).JPG
    • jičínský pstruh po husarsku (4).JPG
    • jičínský pstruh po husarsku (5).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhy očistíme, ořízneme jim ploutve a vyndáme páteř což jde velmi lehce, pstruhy pak osolíme, opepříme a zatím necháme v chladničce odležet. Na másle zpěníme na drobno nakrájené cibule. Připravíme si nádivku ze strouhanky, mléka, vejce, nasekané petrželky a 1 lžíce rozpuštěného másla a přidáme jednu lžíci na másle upravené cibule. Nádivkou potřeme jednu část pstruha a druhou částí ji přikryjeme. Nádivka není tekutá, není tedy potřeby pstruha různě převazovat apod. 2 - Do zapékacího pekáče rozložíme zbytek cibule, položíme na ní pstruhy, které přelijeme vínem a na každého položíme malý plátek másla. Ryby nakonec lehce podlijeme vodou, pekáč zakryjeme alobalem a ryby pečeme v troubě předehřáté na 190 stupňů 25 - 30 minut. Běhen pečení ryby alespoň jednou přelijeme výpekem. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz