hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pstruh_pec_zampiony (5).JPGpstruh_pec_zampiony (3).JPGpstruh_pec_zampiony (4).JPG
    • pstruh_pec_zampiony (5).JPG
    • pstruh_pec_zampiony (3).JPG
    • pstruh_pec_zampiony (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhy zbavíme hlav, ploutví a vyndáme jim páteř. Nebojte se toho, jde to snadno. Takto upravené pstruhy pokapeme citronovou šťávou a necháme 2 hodiny odležet v lednici. Ryby potom osolíme, opepříme, lehce je obalíme v hladké mouce a krátce osmahneme na oleji. Ryby přendáme do zapékacího pekáče, podlijeme je 100 ml vody a pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů dle velikosti porcí 20 - 25 minut v nezakrytém pekáči. 2 - Ve výpeku z ryb osmahneme na tenké plátky nakrájené žampiony, které lehce osolíme. Povaříme je na staženém plameni 5 minut za občasného promíchání. Nakonec přidáme petrželku a vše znovu promícháme. Podávejte ideálně s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz