hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pstruh_pec_zampiony (5).JPGpstruh_pec_zampiony (3).JPGpstruh_pec_zampiony (4).JPG
    • pstruh_pec_zampiony (5).JPG
    • pstruh_pec_zampiony (3).JPG
    • pstruh_pec_zampiony (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhy zbavíme hlav, ploutví a vyndáme jim páteř. Nebojte se toho, jde to snadno. Takto upravené pstruhy pokapeme citronovou šťávou a necháme 2 hodiny odležet v lednici. Ryby potom osolíme, opepříme, lehce je obalíme v hladké mouce a krátce osmahneme na oleji. Ryby přendáme do zapékacího pekáče, podlijeme je 100 ml vody a pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů dle velikosti porcí 20 - 25 minut v nezakrytém pekáči. 2 - Ve výpeku z ryb osmahneme na tenké plátky nakrájené žampiony, které lehce osolíme. Povaříme je na staženém plameni 5 minut za občasného promíchání. Nakonec přidáme petrželku a vše znovu promícháme. Podávejte ideálně s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz