hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pstruh po tatransku (1).JPGPstruh po tatransku (4).JPGPstruh po tatransku (5).JPGPstruh po tatransku (6).JPGPstruh po tatransku (7).JPG
    • Pstruh po tatransku (1).JPG
    • Pstruh po tatransku (4).JPG
    • Pstruh po tatransku (5).JPG
    • Pstruh po tatransku (6).JPG
    • Pstruh po tatransku (7).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhy zbavíme hlav, ploutví a páteře. Jde to lehce nebojte se toho. Takto připravené pstruhy osolíme zvenku i zevnitř a zejména vevnitř poprášíme ryby mletou sladkou paprikou. 2 - Na větší pánvi zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Na tuto směs rozložíme pstruhy a zalijeme je vínem. Ryby posypeme z vrchu na plátky nakrájenými , lehce osolenými žampiony a vše dusíme pod pokličkou na mírně staženém plameni. Doba dušení záleží na velikosti porcí, obvykle stačí 15 minut. Podávejte s kolečky brambor. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz