hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pstruh po tatransku (1).JPGPstruh po tatransku (4).JPGPstruh po tatransku (5).JPGPstruh po tatransku (6).JPGPstruh po tatransku (7).JPG
    • Pstruh po tatransku (1).JPG
    • Pstruh po tatransku (4).JPG
    • Pstruh po tatransku (5).JPG
    • Pstruh po tatransku (6).JPG
    • Pstruh po tatransku (7).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhy zbavíme hlav, ploutví a páteře. Jde to lehce nebojte se toho. Takto připravené pstruhy osolíme zvenku i zevnitř a zejména vevnitř poprášíme ryby mletou sladkou paprikou. 2 - Na větší pánvi zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Na tuto směs rozložíme pstruhy a zalijeme je vínem. Ryby posypeme z vrchu na plátky nakrájenými , lehce osolenými žampiony a vše dusíme pod pokličkou na mírně staženém plameni. Doba dušení záleží na velikosti porcí, obvykle stačí 15 minut. Podávejte s kolečky brambor. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz