hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pstruh pražského frajera (3).JPGPstruh pražského frajera (2).JPGPstruh pražského frajera (5).JPGPstruh pražského frajera (1).JPG
    • Pstruh pražského frajera (3).JPG
    • Pstruh pražského frajera (2).JPG
    • Pstruh pražského frajera (5).JPG
    • Pstruh pražského frajera (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhům odřízneme hlavy, ploutve a vyndáme páteř, což jde velmi lehce. Ryby potom potom zakapeme citronovou šťávou osolíme a okořeníme kari kořením z obou stran. Takto připravené ryby necháme v chladničce odležet 2 hodiny. 2 - Kroupy nechte namáčet 2 hodiny ve studené vodě, potom je uvařte v osolené vodě do měkka. Do zapékací mísy vložíme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme jogurt, lžičku kari koření a dle chuti sůl. Vše promícháme a na tuto podestýlku vložíme pstruhy. Pekáč zakryjeme alobalem a pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 25 - 30 minut, dle velikosti porcí. 3 - Papriky nakrájíme na kostičky, žampiony na tenké plátky. Nejprve vložíme na máslo žampiony, po 3 minutách přidáme papriky, promícháme a přidáme protlak, mletou papriku, ocet, dle chuti sůl, vše zalijeme 150 ml vody a povaříme 10 minut. Tuhle směs podávejte s kroupy jako přílohu. Doporučuji směs promíchat s kroupy. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny

















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz