hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pstruh pražského frajera (3).JPGPstruh pražského frajera (2).JPGPstruh pražského frajera (5).JPGPstruh pražského frajera (1).JPG
    • Pstruh pražského frajera (3).JPG
    • Pstruh pražského frajera (2).JPG
    • Pstruh pražského frajera (5).JPG
    • Pstruh pražského frajera (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhům odřízneme hlavy, ploutve a vyndáme páteř, což jde velmi lehce. Ryby potom potom zakapeme citronovou šťávou osolíme a okořeníme kari kořením z obou stran. Takto připravené ryby necháme v chladničce odležet 2 hodiny. 2 - Kroupy nechte namáčet 2 hodiny ve studené vodě, potom je uvařte v osolené vodě do měkka. Do zapékací mísy vložíme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme jogurt, lžičku kari koření a dle chuti sůl. Vše promícháme a na tuto podestýlku vložíme pstruhy. Pekáč zakryjeme alobalem a pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 25 - 30 minut, dle velikosti porcí. 3 - Papriky nakrájíme na kostičky, žampiony na tenké plátky. Nejprve vložíme na máslo žampiony, po 3 minutách přidáme papriky, promícháme a přidáme protlak, mletou papriku, ocet, dle chuti sůl, vše zalijeme 150 ml vody a povaříme 10 minut. Tuhle směs podávejte s kroupy jako přílohu. Doporučuji směs promíchat s kroupy. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny

















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz