hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Makrely zapoečené se žampiony (3).JPGMakrely zapoečené se žampiony (2).JPG
    • Makrely zapoečené se žampiony (3).JPG
    • Makrely zapoečené se žampiony (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Makrely vykostíme. Je to jednoduché a snadné jako u většiny mořských ryb. Vyndejte páteř a odstraňte postranní kostičky, které zbudou. Samozřejmě odřízněte hlavy a ploutve. Takto vytvořené filety pokapeme citronem a necháme odležet v lednici dokud si nepřipravíme vše ostatní. 2 - Žampiony nakrájíme na tenké plátky a osmahneme je na másle spolu s na drobno nakrájenou cibulkou 3 minuty za občasného promíchání. Lučinu smícháme s kysanou smetanou. Zapékací mísu vymažeme olejem, vložíme do ní makrely, které osolíme a opepříme, na ryby rozložíme houbovo - cibulovou směs a vše zalijeme lučinou rozmíchanou s tvarohem. Zapečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů 20 minut v nezakrytém pekáči. Na talíři zdobíme jednotlivé porce čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz