hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Makrely zapoečené se žampiony (3).JPGMakrely zapoečené se žampiony (2).JPG
    • Makrely zapoečené se žampiony (3).JPG
    • Makrely zapoečené se žampiony (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Makrely vykostíme. Je to jednoduché a snadné jako u většiny mořských ryb. Vyndejte páteř a odstraňte postranní kostičky, které zbudou. Samozřejmě odřízněte hlavy a ploutve. Takto vytvořené filety pokapeme citronem a necháme odležet v lednici dokud si nepřipravíme vše ostatní. 2 - Žampiony nakrájíme na tenké plátky a osmahneme je na másle spolu s na drobno nakrájenou cibulkou 3 minuty za občasného promíchání. Lučinu smícháme s kysanou smetanou. Zapékací mísu vymažeme olejem, vložíme do ní makrely, které osolíme a opepříme, na ryby rozložíme houbovo - cibulovou směs a vše zalijeme lučinou rozmíchanou s tvarohem. Zapečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů 20 minut v nezakrytém pekáči. Na talíři zdobíme jednotlivé porce čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz