hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Jehněčí kýta na česneku (2).JPG
    • Jehněčí kýta na česneku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Jehněčí kýtu osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran na sádle a vyjmeme. Zaprášíme moukou a vytvoříme si jíšku. Naředíme ji 350 ml vody a metličkou rozmícháme. Přidáme protlak rozmícháme a přivedeme k varu. Do hrnce vrátíme zpět kýtu, přidáme stroužky česneku do vývaru spolu s paprikami nakrájenými na kostičky. Dusíme pod pokličkou za občasného promíchání a dolévání vody přibližně 45 minut. V průběhu dušení trochu stáhneme plamen. Kýtu při dušení několikrát otočte a podlévejte omáčkou. Když je maso měkké dovaříme kýtu několik minut bez pokličky aby maso lehce zčervenalo. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz