hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Jehněčí kýta na česneku (2).JPG
    • Jehněčí kýta na česneku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Jehněčí kýtu osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran na sádle a vyjmeme. Zaprášíme moukou a vytvoříme si jíšku. Naředíme ji 350 ml vody a metličkou rozmícháme. Přidáme protlak rozmícháme a přivedeme k varu. Do hrnce vrátíme zpět kýtu, přidáme stroužky česneku do vývaru spolu s paprikami nakrájenými na kostičky. Dusíme pod pokličkou za občasného promíchání a dolévání vody přibližně 45 minut. V průběhu dušení trochu stáhneme plamen. Kýtu při dušení několikrát otočte a podlévejte omáčkou. Když je maso měkké dovaříme kýtu několik minut bez pokličky aby maso lehce zčervenalo. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz