hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Olihně po Janovsku  (2).JPG
    • Olihně po Janovsku  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejdříve oddělte chapadélka od tělíček. Tělíčka nakrájejte na kolečka, chapadélka na půlky. Na pánvi osmahněte celý česnek do zlatova a pak ho vyhoďte. Vložte nakrájené olihně, pepř a osolte. Osmahněte cca 1 minutu a olihně přitom promíchávejte aby se nepřichytili na pánev. Potom přilijte víno a vařte dokud se téměř nevypaří, to trvá asi 5 minut. Přidejte spařená oloupaná rajčata, přiveďte k varu, stáhněte plamen a poduste 30 minut za občasného míchání. Omáčka trochu zahoustne. Nakonec přidejte hrášek a povařte ještě 5 minut. Dle chuti dosolte. Podávejte s celozrnným chlebem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz