hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Olihně po Janovsku  (2).JPG
    • Olihně po Janovsku  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejdříve oddělte chapadélka od tělíček. Tělíčka nakrájejte na kolečka, chapadélka na půlky. Na pánvi osmahněte celý česnek do zlatova a pak ho vyhoďte. Vložte nakrájené olihně, pepř a osolte. Osmahněte cca 1 minutu a olihně přitom promíchávejte aby se nepřichytili na pánev. Potom přilijte víno a vařte dokud se téměř nevypaří, to trvá asi 5 minut. Přidejte spařená oloupaná rajčata, přiveďte k varu, stáhněte plamen a poduste 30 minut za občasného míchání. Omáčka trochu zahoustne. Nakonec přidejte hrášek a povařte ještě 5 minut. Dle chuti dosolte. Podávejte s celozrnným chlebem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz