hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Jehněčí kýta po Jičínsku (4).JPG
    • Jehněčí kýta po Jičínsku (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kýtu nakrájíme na plátky trochu naklepeme, osolíme a osmahneme na másle..Přidáme na tenká kolečka nakrájenou mrkev , cibuli na drobno, koření, petrželku a zalijeme horkým vývarem tak aby se vše dusilo. Podusíme 25 minut, kýta změkne a vývar nám zbude cca 0,5 - 1 cm. Vyndáme maso na talíř, zaprášíme moukou, krátce povaříme, zalijeme vývarem a na staženém plameni povaříme 30 minut. 2 - Na pánvi na másle osmahneme na kroužky nakrájenou cibuli 2 minuty, pak přidáme na nudličky nakrájenou kapii a na tenké plátky nakrájené žampiony. Ty nám asi po minutě začnou pouštět trochu vody. Nakonec přidáme spařená a na drobno nakrájená rajčata. Tuto směs přidáme k vývaru 5 minut před koncem vaření, dle chuti dosolíme a je hotovo. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na kýtu













  • Na zeleninovou směs










  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz