hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Jehněčí kýta po Jičínsku (4).JPG
    • Jehněčí kýta po Jičínsku (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kýtu nakrájíme na plátky trochu naklepeme, osolíme a osmahneme na másle..Přidáme na tenká kolečka nakrájenou mrkev , cibuli na drobno, koření, petrželku a zalijeme horkým vývarem tak aby se vše dusilo. Podusíme 25 minut, kýta změkne a vývar nám zbude cca 0,5 - 1 cm. Vyndáme maso na talíř, zaprášíme moukou, krátce povaříme, zalijeme vývarem a na staženém plameni povaříme 30 minut. 2 - Na pánvi na másle osmahneme na kroužky nakrájenou cibuli 2 minuty, pak přidáme na nudličky nakrájenou kapii a na tenké plátky nakrájené žampiony. Ty nám asi po minutě začnou pouštět trochu vody. Nakonec přidáme spařená a na drobno nakrájená rajčata. Tuto směs přidáme k vývaru 5 minut před koncem vaření, dle chuti dosolíme a je hotovo. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na kýtu













  • Na zeleninovou směs










  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz