hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Paella s králíka (3).JPG
    • Paella s králíka (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Ze surovin na vývar a stehen si připravíme v tlakovém hrnci vývar. Stehna vyndáme, necháme vychladnout a obereme z nich maso. Vývar scedíme a nevyléváme. Měli by jsme mít asi 1 2 l vývaru. 2 - Na oleji osmahneme králičí maso nakrájené na menší kousky, osolíme ho a za častého míchání osmahneme 2 minuty a vyndáme maso na talíř. Přidáme trochu oleje, osmahneme cibuli nakrájenou na drobno, přidáme na kostičky nakrájená rajčata, mletou papriku, lžičku mletého pepře, víno a 300 ml vývaru. Dle chuti osolíme a povaříme 15 minut. Dle potřeby v průběhu vaření přilijeme trochu vývaru. Potom přidáme na plátky nakrájený česnek a oloupané mandle (dejte je do horké vody na 5 minut, pak jde slupka stáhnout naprosto snadno), přidáme 2 naběračky vývaru, dle chuti dosolíme a povaříme 12 minut. 3 - Nakonec přidáme v hmoždíři nadrcený šafrán, do zbytku misky po šafránu nalijeme trochu vody a dolijeme do omáčky. Přidáme nadrcený zelený pepř, rozmarýn a vše důkladně promícháme. Zalijeme 400 ml vývaru a dáme zapéct na 200 stupňů na 20 minut. Na talíři ozdobte čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar









  • Na rýži
















  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz