hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Paella s králíka (3).JPG
    • Paella s králíka (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Ze surovin na vývar a stehen si připravíme v tlakovém hrnci vývar. Stehna vyndáme, necháme vychladnout a obereme z nich maso. Vývar scedíme a nevyléváme. Měli by jsme mít asi 1 2 l vývaru. 2 - Na oleji osmahneme králičí maso nakrájené na menší kousky, osolíme ho a za častého míchání osmahneme 2 minuty a vyndáme maso na talíř. Přidáme trochu oleje, osmahneme cibuli nakrájenou na drobno, přidáme na kostičky nakrájená rajčata, mletou papriku, lžičku mletého pepře, víno a 300 ml vývaru. Dle chuti osolíme a povaříme 15 minut. Dle potřeby v průběhu vaření přilijeme trochu vývaru. Potom přidáme na plátky nakrájený česnek a oloupané mandle (dejte je do horké vody na 5 minut, pak jde slupka stáhnout naprosto snadno), přidáme 2 naběračky vývaru, dle chuti dosolíme a povaříme 12 minut. 3 - Nakonec přidáme v hmoždíři nadrcený šafrán, do zbytku misky po šafránu nalijeme trochu vody a dolijeme do omáčky. Přidáme nadrcený zelený pepř, rozmarýn a vše důkladně promícháme. Zalijeme 400 ml vývaru a dáme zapéct na 200 stupňů na 20 minut. Na talíři ozdobte čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar









  • Na rýži
















  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz