hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pečený králík s horáckým knedlíkem (1).JPGpečený králík s horáckým knedlíkem (3).JPG
    • pečený králík s horáckým knedlíkem (1).JPG
    • pečený králík s horáckým knedlíkem (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Naporcovaného králíka osolíme, lehce opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Takto připravené porce lehce osmahneme na másle. Cibule nakrájíme na půlky a poté nastrouháme nebo nakrájíme na půlměsíčky. Cibuli vložíme do pekáče, podlijeme ji drůbežím vývarem, rozložíme na ni nové koření, bobkový list a poprášíme tymiánem. Navrch položíme několik hoblinek másla. Na takto připravenou cibuli položíme zasmahlého králíka a zakryjeme pekáč alobalem. 2 - Králíka pečeme v troubě předehřáté na 150 stupňů 60 minut, poté teplotu zvýšíme na 200 stupňů a pečeme králíka ještě 30 minut. Mezitím si připravíme knedlíky. Brambory oloupeme a nastrouháme, vodu, kterou brambory pustí odlijeme. Přidáme na kostičky nakrájené rohlíky, v mléce rozšlehaná vejce a všechny ostatní suroviny. Vše důkladně promícháme a z těsta vytvoříme kuličky, které vložíme do vroucí osolené vody. Knedlíky vaříme 18 - 20 minut. Na talíři položte porci králíka na cibuli, přidejte knedlíky a již si jen pochutnávejte. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na králíka













  • Na knedlíky











  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz