Postup
1 - Naporcovaného králíka osolíme, lehce opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Takto připravené porce lehce osmahneme na másle. Cibule nakrájíme na půlky a poté nastrouháme nebo nakrájíme na půlměsíčky. Cibuli vložíme do pekáče, podlijeme ji drůbežím vývarem, rozložíme na ni nové koření, bobkový list a poprášíme tymiánem. Navrch položíme několik hoblinek másla. Na takto připravenou cibuli položíme zasmahlého králíka a zakryjeme pekáč alobalem. 2 - Králíka pečeme v troubě předehřáté na 150 stupňů 60 minut, poté teplotu zvýšíme na 200 stupňů a pečeme králíka ještě 30 minut. Mezitím si připravíme knedlíky. Brambory oloupeme a nastrouháme, vodu, kterou brambory pustí odlijeme. Přidáme na kostičky nakrájené rohlíky, v mléce rozšlehaná vejce a všechny ostatní suroviny. Vše důkladně promícháme a z těsta vytvoříme kuličky, které vložíme do vroucí osolené vody. Knedlíky vaříme 18 - 20 minut. Na talíři položte porci králíka na cibuli, přidejte knedlíky a již si jen pochutnávejte. Dobrou chuť.