hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pečený králík s horáckým knedlíkem (1).JPGpečený králík s horáckým knedlíkem (3).JPG
    • pečený králík s horáckým knedlíkem (1).JPG
    • pečený králík s horáckým knedlíkem (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 12.3. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 12.3. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Naporcovaného králíka osolíme, lehce opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Takto připravené porce lehce osmahneme na másle. Cibule nakrájíme na půlky a poté nastrouháme nebo nakrájíme na půlměsíčky. Cibuli vložíme do pekáče, podlijeme ji drůbežím vývarem, rozložíme na ni nové koření, bobkový list a poprášíme tymiánem. Navrch položíme několik hoblinek másla. Na takto připravenou cibuli položíme zasmahlého králíka a zakryjeme pekáč alobalem. 2 - Králíka pečeme v troubě předehřáté na 150 stupňů 60 minut, poté teplotu zvýšíme na 200 stupňů a pečeme králíka ještě 30 minut. Mezitím si připravíme knedlíky. Brambory oloupeme a nastrouháme, vodu, kterou brambory pustí odlijeme. Přidáme na kostičky nakrájené rohlíky, v mléce rozšlehaná vejce a všechny ostatní suroviny. Vše důkladně promícháme a z těsta vytvoříme kuličky, které vložíme do vroucí osolené vody. Knedlíky vaříme 18 - 20 minut. Na talíři položte porci králíka na cibuli, přidejte knedlíky a již si jen pochutnávejte. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na králíka













  • Na knedlíky











  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz