hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Králík cibuláč (2).JPG
    • Králík cibuláč (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Králíka nejprve osolíme a naporcujeme. Na struhadle nastrouháme cibuli na kroužky. Na oleji nejprve osmahneme porce po obou stranách a vyndáme je na talíř. V případě potřeby dolijeme trochu oleje a osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu. Potom přidáme všechnu cibuli, promícháme a povaříme za občasného míchání 7 minut. Cibule nám pustí šťávu a trochu v hrnci klesne. Pak vrátíme porce zpět, přidáme koření, podlijeme vývarem z kostí a dle chuti osolíme. 2 - Dáme zapéct na 200 stupňů na 30 minut. Podávejte s houskovým knedlíkem a trochou brusinkové zavařeniny.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz