Postup
1 - Kuřecí maso nameleme a osolíme. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme prolisovaný česnek promícháme, stáhneme plamen a přidáme namleté kuřecí maso. Povaříme ho tak aby se maso zatáhlo. Potom přidáme protlak, koření a sůl dle chuti, zalijeme 175 ml vody a na mírně staženém plameni povaříme 30 minut. Během vaření směs mícháme a v případě nutnosti dolijeme trochu vody. 2 - V horké osolené vodě uvaříme lasagne. Vaříme je 2 minuty a necháme je zatím trochu dojít. Mezitím si naředíme smetanu mlékem. S mlékem opatrně, rozhodně neděláme smetanovou polévku. 3 - Na dno zapékací mísy rozložíme první vrstvu lasagní, na ni rozložíme masovou omáčku, položíme další vrstvu lasagní, potřeme je naředěnou smetanou a zasypeme parmezánem. Pokračujeme další vrstvou stejně. Poslední vrstvu potřeme naředěnou smetanou a posypeme parmezánem a hoblinkami másla. Pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů 25 - 30 minut. Dobrou chuť.