Postup
1 - Náplň vytvoříme jednoduše smícháním všech předepsaných surovin. 2 - Na vál vsypeme mouku a vytvoříme uprostřed důlek, do kterého nalijeme vejce, rozpuštěné máslo, olej a nasypeme mleté mandle. K tomu přidáme asi 6 lžic vody a vytvoříme tuhé těsto. Vodu přidáváme odhadem, záleží na vaznosti mouky, nicméně těsto má být tužší. Hotové těsto necháme pět minut odpočinout. Z bochánku těsta vyválíme pláty široké asi 15 cm a dlouhé asi 30 - 35 cm (můžeme použít strojek na těstoviny). Pak máme dvě možnosti jak vytvořit ravioly. Buďto ručně nebo s použitím stojku na těstoviny s nástavcem na ravioly. Pokud použijete strojek, budete mít více kapsiček, ale méně náplně v každé z nich. Proto doporučuji ruční způsob. Plnící pytlík naplníme náplní a postupně na těsto - plát dávkujeme náplň - děláme tzv. bobečky, okolí náplně potíráme vodou aby šlo těsto lépe slepit. Pak plát překryjeme druhým plátem a přitiskneme v okolí náplně. Následně mezi kopečky projíždíme radélkem a vytváříme tak jednotlivé ravioly. Ravioly vložíme do vroucí osolené vody a vaříme dokud nevyplavou nahoru. To trvá asi 3 minuty. 3 - Česnekový krém vytvoříme takto:kysanou smetanu osolte a rozmixujte s česnekem vařeným v páře.To je vše.Hotové ravioly potřeme česnekovým krémem a posypeme sýrem dle vlastní volby. Ideální je samozřejmě parmazán nebo jiný italský sýr. Dobrou chuť.