hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Rizoto s houbami (4).JPGRizoto s houbami (2).JPG
    • Rizoto s houbami (4).JPG
    • Rizoto s houbami (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V hrnci rozpustíme máslo a osmahneme na něm za občasného míchání 2 minuty cibulku a na kostičky nakrájený prošut. Pak přidáme rýži, kterou jsme nejprve propláchli studenou a potom horkou vodou. Vše dobře promícháme, rýže musí být máslem dobře obalená, to trvá asi 2 - 3 minuty za téměř stálého promíchávání. 2 - Pak přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony, nasekanou petrželku, pepř a sůl, zalijeme vývarem, osolíme a dáme zapéct do předehřáté trouby na 200 stupňů na 25 minut. Na talíři posypte strouhaným sýrem, pokud chcete udělejte si zeleninovou oblohu. Dobrou chuť. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz