hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Bramborák plněný mletým masem (4).JPGBramborák plněný mletým masem (3).JPG
    • Bramborák plněný mletým masem (4).JPG
    • Bramborák plněný mletým masem (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Mleté maso promícháme s cibulí nakrájenou na drobno, prolisovaným česnekem a všemi dalšími předepsanými surovinami. 2 - Brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme prolisovaný česnek a všechny ostatní suroviny. Vše důkladně promícháme. 3 - Na nepřilnavé pánvi rozpustíme trochu sádla, vložíme lžíci těsta a rozetřeme těsto na kolečko. Na něj položíme vrchovatou lžíci mletého masa a překryjeme opět bramborákovým těstem. Bramborák již samozřejmě neobracíme. Když je spodní část bramboráku osmahlá, opatrně přeložíme bramborák na plech s pečícím papírem. Plný plech poté pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 12 - 15 minut. Hotovo. Bramboráky smažte určitě na sádle, chutnají skvěle. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na bramboráky










  • Na maso










  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz