Postup
1 - Mleté maso promícháme s cibulí nakrájenou na drobno, prolisovaným česnekem a všemi dalšími předepsanými surovinami. 2 - Brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme prolisovaný česnek a všechny ostatní suroviny. Vše důkladně promícháme. 3 - Na nepřilnavé pánvi rozpustíme trochu sádla, vložíme lžíci těsta a rozetřeme těsto na kolečko. Na něj položíme vrchovatou lžíci mletého masa a překryjeme opět bramborákovým těstem. Bramborák již samozřejmě neobracíme. Když je spodní část bramboráku osmahlá, opatrně přeložíme bramborák na plech s pečícím papírem. Plný plech poté pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 12 - 15 minut. Hotovo. Bramboráky smažte určitě na sádle, chutnají skvěle. Dobrou chuť.