hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Bramborák plněný mletým masem (4).JPGBramborák plněný mletým masem (3).JPG
    • Bramborák plněný mletým masem (4).JPG
    • Bramborák plněný mletým masem (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Mleté maso promícháme s cibulí nakrájenou na drobno, prolisovaným česnekem a všemi dalšími předepsanými surovinami. 2 - Brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme prolisovaný česnek a všechny ostatní suroviny. Vše důkladně promícháme. 3 - Na nepřilnavé pánvi rozpustíme trochu sádla, vložíme lžíci těsta a rozetřeme těsto na kolečko. Na něj položíme vrchovatou lžíci mletého masa a překryjeme opět bramborákovým těstem. Bramborák již samozřejmě neobracíme. Když je spodní část bramboráku osmahlá, opatrně přeložíme bramborák na plech s pečícím papírem. Plný plech poté pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 12 - 15 minut. Hotovo. Bramboráky smažte určitě na sádle, chutnají skvěle. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na bramboráky










  • Na maso










  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz